Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collectie Atmos van maat 38 tem 52 Nieuwe collectie Atmos van maat 38 tem 52

NIEUWS | 28-09-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De NIEUWE HERFSTCOLLECTIE van ATMOS is gearriveerd! Bij Mamuze in Beerse kan u de collectie van dit prachtige Belgische merk van maat 38 tot en met maat 52 komen ontdekken.

 

Atmos creëert ieder seizoen opnieuw een heel vrouwelijke en elegante collectie. U vindt hier een rijkelijk aanbod aan combinaties, die voor iedere gelegenheid geschikt zijn. Atmos staat voor gevarieerde en pittige mode, die bovendien altijd draagbaar is.

 

Voor komend herfst- en winterseizoen speelt Atmos duidelijk in op de PASTELTREND. Prachtige kleuren zoals perzikroze en heel veel sneeuwwitte en crèmetinten zorgen voor een warme, luxueuze uitstraling. Ook het gebruik van lurex past hierbij; dit seizoen mag een beetje GLAMOUR wel! Verder staat Atmos garant voor hoogwaardige stoffen en vrouwelijke pasvormen.

 

Vrijdagavond 13 november nemen wij deel aan een modeshow in de spiegeltent van Klessens (Rijkevorsel). Hou deze datum alvast vrij!

 

Kom eens langs en laat u verrassen!

 

Klik hier en bezoek onze website