Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuw merk bij Mamuze: King Louie Nieuw merk bij Mamuze: King Louie

NIEUWS | 22-04-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Bij Mode Mamuze gaan we ieder seizoen op zoek naar de nieuwste trends op modegebied. Soms leidt deze zoektocht ons ook naar nieuwe merken, die een leuke aanvulling vormen op ons uitgebreide aanbod kwalitatieve damesmode. Zo vindt u vanaf dit voorjaar ook een assortiment van KING LOUIE in onze rekken.

King Louie is een origineel merk dat ruim 30 jaar geleden in hartje Amsterdam begon. King Louie richt zich tot vrouwen met een eigen stijl, die houden van authentieke en klassieke looks met een eigentijdse draai. Bij dit merk kan u onder meer terecht voor leuke kleedjes en rokjes die op vintage geïnspireerd zijn. Frisse kleuren en printjes, een toffe retro snit en bovenal ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt King Louie dan ook tot een waardevolle aanvulling voor onze lentecollectie!

Kom eens langs en oordeel zelf!

Klik hier en bezoek onze website