Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuw bij Mamuze Beerse: K-Design Nieuw bij Mamuze Beerse: K-Design

NIEUWS | 11-09-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Ontdek het merk K-DESIGN, vanaf nu nieuw te verkrijgen bij Mode Mamuze te Beerse.

Dit Belgische merk is vooral bekend geworden om de op-en-top vrouwelijke JURKEN, de zeer gebruiksvriendelijke materialen en de aantrekkelijke PRIJS.

Naast de vele jurken, heeft K-Design ook leuke BLOUSES en VESTJES in de collectie. Stuk voor stuk prachtitems met telkens dat beetje extra, om voor een WOW-effect te zorgen. Dit alles voor komend

najaar verkrijgbaar in verschillende modellen, in de NIEUWSTE HERFSTTINTEN. De mode van K-Design gaat tot maat 48.

Kom zeker eens langs en ontdek deze prachtige nieuwe aanvulling op onze herfstcollecties.

Klik hier en bezoek onze website >