Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

MERK IN DE KIJKER: EXPRESSO! MERK IN DE KIJKER: EXPRESSO!

NIEUWS | 21-05-2012 : 11:27 | Overzicht van nieuws & events

Hoogzomer is een regenboog van kleuren. Ze zijn er in gestreepte dessins à la Missoni en in felle uni's. Een pittig ORANJE vestje met korte mouw en corsage, op een jurkje in multicolor? Doen!

En natuurlijk is er WIT: witte tops en witte broeken om alle kleuren nog meer te laten sprankelen. Ook de blazer met driekwart mouw geeft altijd een supervrouwelijke uitstraling.

Maar wat het hoogste scoort zijn de GEKLEURDE SKINNY BROEKEN, de five-pocketmodellen in elke kleur die je je kan inbeelden.

Wij hebben NU een nieuwe levering binnen van deze enorm goedzittende modellen in de vijf topkleuren: kobaltblauw, felrood, grasgroen, geel en oranje. Een late levering met als voordeel dat de kleuren zo zijn uitgekozen dat je er het volgende herfstseizoen ook nog mee zal scoren.

Kom een kijkje nemen en laat je overweldigen door deze kleurenpracht!